SILENCI…

Un dia qualsevol a la teva vida de pare o mare estàs fent el dinar, el sopar o qualsevol altra tasca de la llar. Estàs enfeinada, el teu cos és present i treballa, la teva ment ha desconnectat. Et descobreixes a tu mateixa gaudint de la possibilitat de fer tasques de la llar tranquil·lament, sense interrupcions, i et sorprens gaudint d’una cosa que abans de l’arribada dels teus fills no suportaves. Tot va bé, la tranquil·litat et permet treballar a gust. Però de sobte, un neguit entra al teu cervell, tot allò que fins ara era tranquil·litat, de sobte esdevé preocupació… Reflexiones per un segon i te’n adones de quin és el problema, la casa està totalment en silenci… Penses per un segon que potser els teus fills estan amb els avis, però no, els teus fills són a casa i estan en silenci…

Fins que no hem sigut pares, a casa el que ens preocupava era sentir un soroll on no tocava. Estaves mirant una peli, i a un altra habitació s’escoltava un soroll, i t’entraven totes les pors. Amb la paternitat la cosa canvia, el silenci a una casa amb fills no és bo… El silenci significa que estem fent quelcom prohibit o indegut. El ventall és mooooolt ampli, des de pintar-se amb crema hidratant, pintar les parets amb ceres, maquillar la germana petita, muntar una piscina al lavabo, fins i tot dominar el món!

És llavors, quan sents el silenci (per què aprens a sentir el silenci) que preguntes, innocent de tu, “Què estàs fent?” i reps per resposta “Res!”. Tres lletres que et fan tremolar més que el rebut del gas i la llum junts. T’acostes a l’habitació on es troba el teu fill o fills, i descobreixes el desastre. I sincerament, tot i que sempre costa, potser cal relativitzar el que està fent, i si està dominant el món, val més estar de bones amb ells!

silenci[Leelo en castellano aquí]

Anuncis

One thought on “SILENCI…

  1. Mai hauria pogut estar mes d’acord… A mi em fot una por quan no la sento que penso el el pitjor -s’ha tirat una estanteria plena de cds a sobre, s’ha caigut pel balcó, a calat foc a algo… Però a vegades es això, “res”.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s