GRÀCIES!

[Leelo en castellano aquí]

Aquesta entrada és d’agraïment, vull que quedi clar des d’un principi. Un agraïment a unes persones sense les quals l’educació que volem i estem donant als nostres fills no seria possible. Un agraïment per entendre i acceptar que els temps canvien i que tot i que ells no ho van fer ni ho farien com ho fem nosaltres, han sabut formar part de tot això i s’han adaptat quasi a la perfecció. Un agraïment, per què sense ells i elles l’experiència de ser pares seria molt més complicada del que ho és per si sola. Per tant, gràcies per tot i per tant avis i iaies!
Imagino que no tots els nens tenen la sort de tenir 6 avis i iaies com tenen en Max i l’Arlet, i no em vull imaginar que dur a de ser, sobretot per als pares. En molts casos els nens no han tingut la sort de conèixer a tots els avis i iaies, i per molt que els expliquem sobre ells, suposo que no poden trobar-los a faltar. D’ençà que sóc pare, la meva visió sobre els meus propis pares ha canviat radicalment, i el canvi ha estat a positiu. Se que mai seré capaç d’agrair tot el que han fet per mi i els meus germans, però ara sóc capaç de valorar-ho des de la pròpia experiència.
I quan un és pare, està clar que té com a mínim un model on emmirallar-se: el seu propi pare, i en el cas de les mares les seves pròpies mares. I l’exemple pot ser positiu o pot ser negatiu, però sempre acabaràs pensant que les teves actuacions com a pare són un reflex de com et va tractar el teu propi pare. Per tant sempre intentaràs fer-ho tan bé com ho va fer ell o canviaràs les coses que no et van agradar. Pensa que et porta uns quants anys d’avantatja, en el meu cas 35 anys!
I de sobte quan ets pare descobreixes una faceta dels teus propis pares que desconeixies, i que segurament ells també, els teus pares ara són avis! I canvien, us puc assegura que canvien! I et sorprenen molt! Canten, ballen, expliquen contes, i infinitat de coses que no recordaves que fessin!
Però el que és més important, et donen suport, i en el nostre cas un suport incondicional. I enamoren els nostres fills, cadascú amb les seves “històries”, 6 avis i iaies, tots i cada un especials i únics, perfectes per cada moment dels nostres fills.
Simplement, gràcies avis i iaies!

Albert

avis

[Leelo en castellano aquí]

Anuncis

2 thoughts on “GRÀCIES!

  1. Gràcies a vosaltres per deixar-nos ser-hi, i sé molt bé perquè ho dic.
    Gràcies per aquets regal que son en Max i l’Arlet que fan que valgui la pena fer-se gran!
    I gràcies per aquest escrit que em fa sentir orgullosa de la feina, que com a pares, hem fet.
    Us estimo

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s